Anthyllis Sun protection, ECO-BIO

100% natural sun products.

Anthyllis är en serie solskyddsprodukter som garanterar högsta hudtolerans och säkerhet för den marina miljön. Produkterna innehåller ingredienser som till 100% är av naturligt ursprung. De innehåller inte parfymer, nanomaterial, konserveringsmedel eller kemiska filter och de är dermatologiskt testade på känslig hud.Formlerna har också utvärderats och godkänts av Allergy Certified (www.allergytestified.com) för att säkerställa adsorption av allergiska komponenter och förhindra kontakteksem. Anthyllis solskyddsprodukter har också uppnått den “högsta nivån av ekokompatibilitet med marina miljöer” (A+++) i EcoslCare-protocol av Ecoreach srl, Spin-Off by Marche Polytechnical University of Le Marche region.

Skyddsfaktor 50SPF

ANTHYLLIS SUNSCREEN spf 50

Vattentåligt solskydd med hög skyddsfaktor. Fungerar effektivt genom att skydda mot UVA och UVB strålning. Idealisk för barn, bäbisar, spädbarn, blek hy och de med känslig hud. Helt utan nanomaterial, kemiska filter och parfym. Genom att välja detta solskydd skyddar du inte bara din hud utan också havet då de kemiska solfiltren som normalt används i de flesta solkrämer inte bara riskerar hudöverhettning utan är även mycket giftiga för vattenorganismer som fisk, skaldjur och korallekosystem.

Egenskaper: Formeln innehåller ekologisk Buritiolja, rik på vitamin A och karotenoider, vilket ger produkten sin naturliga elfenbensfärg. Frånvaron av kemiska filter, nanomaterial, parfym och konserveringsämnen gör produkten säker och lämplig för den mest känsliga huden så som ett spädbarns.

Dermatologiskt testad på känslig hud
Nickel, Krom och Kobolt <1 ppm
100% fysiska filter

Art.Nr: 592050

ANTHYLLIS SUNSCREEN spf 30

Vattentåligt solskydd med hög skyddsfaktor. Fungerar effektivt genom att skydda mot UVA och UVB strålning. Idealisk för känslig hud. Helt utan nanomaterial, kemiska filter och parfym. Genom att välja detta solskydd skyddar du inte bara din hud utan också havet då de kemiska solfiltren som normalt används i de flesta solkrämer inte bara riskerar hudöverhettning utan är även mycket giftiga för vattenorganismer som fisk, skaldjur och korallekosystem.

Egenskaper: Formeln innehåller ekologisk Buritiolja, rik på vitamin A och karotenoider, vilket ger produkten sin naturliga elfenbensfärg. Frånvaron av kemiska filter, nanomaterial, parfym och konserveringsämnen gör produkten säker och lämplig för den mest känsliga huden.

Dermatologiskt testad på känslig hud
Nickel, Krom och Kobolt <1 ppm
100% fysiska filter

Art.Nr: 592049

Skyddsfaktor 30SPF
Skyddsfaktor 20SPF

ANTHYLLIS SUNSCREEN spf 20

Vattentåligt solskydd med hög skyddsfaktor. Idealisk för känslig hud. Helt utan nanomaterial, kemiska filter och parfym. Fungerar effektivt genom att skydda mot UVA och UVB strålning. Genom att välja detta solskydd skyddar du inte bara din hud utan också havet då de kemiska solfiltren som normalt används i de flesta solkrämer inte bara riskerar hudöverhettning utan är även mycket giftiga för vattenorganismer som fisk, skaldjur och korallekosystem.

Egenskaper: Formeln innehåller ekologisk Buritiolja, rik på vitamin A och karotenoider, vilket ger produkten sin naturliga elfenbensfärg. Frånvaron av kemiska filter, nanomaterial, parfym och konserveringsämnen gör produkten säker och lämplig för den med känslig hud.

Dermatologiskt testad på känslig hud
Nickel, Krom och Kobolt <1 ppm
100% fysiska filter

Art.Nr: 592048