Klicka på knappen redigera för att ändra denna text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

YOPE Natural Shampoo 400ml

Nu ger sig YOPE in på ett helt nytt område – hårvård. Den första serien med naturligt schampo är en serie man arbetat länge med. Dem har lyckats behålla sin naturliga formula och gett dem specifika egenskaper: de tvättar och rengör skonsamt hår och hårbotten och har extra ordinära dofter. Användbart och trevligt – den kombinationen är en specialitet hos YOPE. Endast den bästa vård kommer att göra håret glänsande, slätt, luftigt och mjukt. Det blir lätt med YOPE!. YOPE Natural shampoo är berikat med ett komplex av aktiva ingredienser lämpliga för en speciell typ av hår. Alla YOPE Natural shampoo innehåller de mest skonsamma, ekologiska rengöringsingredienserna utan att skada den biologiska balansen i håtbotten. Oriental Garden för torrt och skadat hår, Oat Milk för normalt håt och Fresh Grass för fett hår. 

Oriental Garden

Art.nr: 800-003694
FRP 8 x 300ml

Oat Milk

Art.nr: 800-003693
FRP 8 x 300ml

Fresh Grass

Art.nr: 800-003695
FRP 8 x 300ml

Klicka på knappen redigera för att ändra denna text. Lorem ipsum dolor 

Vad innehåller dem inte:
SLS, SLES, parabener, PEG,  

98% naturliga och lågprocessade ingredienser
Lämplig för veganer – innehåller inga animalier

YOPE Natural Conditioner 170ml

Nu ger sig YOPE in på ett helt nytt område – hårvård. Den första serien med naturligt balsam är en serie man arbetat länge med. Dem har lyckats behålla sin naturliga formula och gett dem specifika egenskaper: de tvättar och rengör skonsamt hår och hårbotten och har extra ordinära dofter. Användbart och trevligt – den kombinationen är en specialitet hos YOPE. Endast den bästa vård kommer att göra håret glänsande, slätt, luftigt och mjukt. Det blir lätt med YOPE!. YOPE Natural conditioner innehåller naturliga ingredienser som återfuktar och ger näring åt håret, gör det mer glansigt, mjukt och aromatiskt och gör det lätt att borsta/kamma. Oriental Garden för torrt och skadat hår, Oat Milk för normalt håt och Fresh Grass för fett hår. 

Oriental Garden

Art.nr: 800-003691
FRP 8 x 170ml

Oat Milk

Art.nr: 800-003689
FRP 8 x 170ml

Fresh Grass

Art.nr: 800-003692
FRP 8 x 170ml

Vad innehåller dem inte:
SLS, SLES, parabener, PEG,  

98% naturliga och lågprocessade ingredienser
Lämplig för veganer – innehåller inga animalier